1

Kinoayı eleyin içerisine alıp soğuk suda yıkayın.

2

Tuzlu su dolu bir sos tenceresinde orta ateşte pişmeye bırakın.

3

Su kaynadıktan sonra 10 dakika daha haşlayın ve altını kapatıp suyunu süzün.

4

Ilınması için kenara alın Brüksel lahanalarını yıkayın ve ayıklayın. İnce uzun doğrayın.

5

Bir tavada bol zeytinyağı, tuz ve karabiber ile beraber kısık ateşte kavurun.

6

Brüksel lahanasını kinoaya karıştırın.

7

Bir kabın içerisinde zeytinyağ, limon suyu, hardal ve tuzu homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.

8

Sos ile kinoa salatasını karıştırın.

Malzemeler

Talimatlar

1

Kinoayı eleyin içerisine alıp soğuk suda yıkayın.

2

Tuzlu su dolu bir sos tenceresinde orta ateşte pişmeye bırakın.

3

Su kaynadıktan sonra 10 dakika daha haşlayın ve altını kapatıp suyunu süzün.

4

Ilınması için kenara alın Brüksel lahanalarını yıkayın ve ayıklayın. İnce uzun doğrayın.

5

Bir tavada bol zeytinyağı, tuz ve karabiber ile beraber kısık ateşte kavurun.

6

Brüksel lahanasını kinoaya karıştırın.

7

Bir kabın içerisinde zeytinyağ, limon suyu, hardal ve tuzu homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.

8

Sos ile kinoa salatasını karıştırın.

Brüksel Lahanalı Kinoa Salatası