Yazdırma Seçenekleri:

Brüksel Lahanalı Kinoa Salatası

Verim1 Porsiyon

 200 gr Brükel Lahanası
 100 gr Kinoa
 Zeytinyağı
 ½ Limonun Suyu
 1 tatlı kaşığı Hardal
 Tuz
 Karabiber
1

Kinoayı eleyin içerisine alıp soğuk suda yıkayın.

2

Tuzlu su dolu bir sos tenceresinde orta ateşte pişmeye bırakın.

3

Su kaynadıktan sonra 10 dakika daha haşlayın ve altını kapatıp suyunu süzün.

4

Ilınması için kenara alın Brüksel lahanalarını yıkayın ve ayıklayın. İnce uzun doğrayın.

5

Bir tavada bol zeytinyağı, tuz ve karabiber ile beraber kısık ateşte kavurun.

6

Brüksel lahanasını kinoaya karıştırın.

7

Bir kabın içerisinde zeytinyağ, limon suyu, hardal ve tuzu homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.

8

Sos ile kinoa salatasını karıştırın.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.