ZorlukBaşlangıç
1

Bütün karnabaharı yıkayın.

2

Derin bir tencereye koyun ve üzerini suyla kaplayın.

3

Altını yüksek ateşte açarak kaynatın.

4

Su kaynadıktan sonra altını kısın ve 4-5 dakika daha pişirin (karnabaharınız büyükse 10 dakika) ve süzün.

5

Daha sonra bir fırın kabın içerisinde tüm malzemelerle bütün karnabaharı harmanlayın.

6

180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirin.

7

Daha sonra üzerine parmesan rendesini ekleyerek 10 dakika daha pişirin.

 

Sunum Önerisi

• Üzerine bir miktar daha parmesan serperek servis edin.

Malzemeler

Talimatlar

1

Bütün karnabaharı yıkayın.

2

Derin bir tencereye koyun ve üzerini suyla kaplayın.

3

Altını yüksek ateşte açarak kaynatın.

4

Su kaynadıktan sonra altını kısın ve 4-5 dakika daha pişirin (karnabaharınız büyükse 10 dakika) ve süzün.

5

Daha sonra bir fırın kabın içerisinde tüm malzemelerle bütün karnabaharı harmanlayın.

6

180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirin.

7

Daha sonra üzerine parmesan rendesini ekleyerek 10 dakika daha pişirin.

Fırında Bütün Karnabahar