Yazdırma Seçenekleri:

Fırında Bütün Karnabahar

Verim1 PorsiyonToplam Süre55 dakika

 1 adet bütün karnabahar
 1 çorba kaşığı hardal
 2 çorba kaşığı sriracha sos
 Zeytinyağı
 Tuz
 Karabiber
1

Bütün karnabaharı yıkayın.

2

Derin bir tencereye koyun ve üzerini suyla kaplayın.

3

Altını yüksek ateşte açarak kaynatın.

4

Su kaynadıktan sonra altını kısın ve 4-5 dakika daha pişirin (karnabaharınız büyükse 10 dakika) ve süzün.

5

Daha sonra bir fırın kabın içerisinde tüm malzemelerle bütün karnabaharı harmanlayın.

6

180 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirin.

7

Daha sonra üzerine parmesan rendesini ekleyerek 10 dakika daha pişirin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.