Yazdırma Seçenekleri:

Ispanaklı Krep, Mantar ve Pesto Soslu

Verim1 PorsiyonHazırlama Süresi15 dakikaPişirme Süresi10 dakikaToplam Süre25 dakika

Krepler için
 ½ su bardağı karabuğday
  su bardağı su
 1 çay kaşığı elma sirkesi
 2 avuç ıspanakİnce kıyılmış mini bir doğrayıcıda karıştırılır
 1 yemek kaşığı zeytinyağı
 ½ çay kaşığı tuz
 1 yumurta
 Karabiber
Mantarlar için
 2 su bardağı tercih edeceğiniz mantarDoğranmış olmalı
 ZeytinyağıKavurmak için
 Tuz
 Karabiber
Pesto için
 1 çorba kaşığı çam fıstığı
 2 büyük avuç fesleğen
 50 gr rendelenmiş parmesan peyniri
 1 diş sarımsak
 Tuz
 Karabiber
 30 ml zeytinyağı
Krep için
1

Bütün malzemeleri blendera koyup homojen bir kıvam elde edene kadar çekin. 10 dakika dinlendirin.

2

Yapışmaz küçük bir tavanın tabanına biraz yağ ekleyin.

3

Tavaya her seferinde 1 çorba kepçesi kadar hamur ekleyin ve tavayı hareket ettirerek hamuru eşit bir şekilde yayın.

4

Krep içinde kabarcıklar oluşana kadar yaklaşık 3 dakika orta ateşte pişirin (tavaya değen kısmı tamamen pişene kadar krepleri çevirmeden bekleyin!) ve kolayca çevirmek için kaldırabilirsiniz.

5

Diğer tarafta çevirin ve 30 saniye ile bir dakika arasında pişirin.

6

Tavadan alın ve sıcak tutmak için temiz bir bezle örtün. İşlemi hamurun geri kalanıyla tekrarlayın.

Mantarları pişirmek için
7

Yağı ve mantarları küçük bir tavaya koyun, orta ateşte birkaç dakika yumuşayıncaya ve hafifçe kızarıncaya kadar kızartın.

8

Altını kapatın ve tuz & karabiber ile iyice baharatlayın.

Pesto sosunu yapmak için
9

Bütün malzemeleri birleşene kadar mutfak robotunuzdan veya yüksek hızlı blenderdan geçirin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.