ZorlukBaşlangıç
1

Döküm bir tencerede zeytinyağı, tuz ve karabiber ile kapağı kapalı bir şekilde kısık ateşte ara sıra karıştırarak kavurun.

2

Sebzeler suyunu salmaya başladıktan 10 dakika sonra kapağını açın ve su buharlaşana ve bütün sebzeler hafif karamelize olana kadar kavurup servis edin.

 

Sunum Önerisi

• Yanında her çeşit ızgara et ile hafif bir öğle yemeğinde tüketebilirsiniz

Malzemeler

Talimatlar

1

Döküm bir tencerede zeytinyağı, tuz ve karabiber ile kapağı kapalı bir şekilde kısık ateşte ara sıra karıştırarak kavurun.

2

Sebzeler suyunu salmaya başladıktan 10 dakika sonra kapağını açın ve su buharlaşana ve bütün sebzeler hafif karamelize olana kadar kavurup servis edin.

Kök Sebzeler