Limon Soslu Spagetti

Makarnayı limonlu denemiş miydiniz? Pişman olmayacaksınız!

1

Makarnayı bol su ve biraz tutam tuz ile pakette belirtilen süre kadar haşlayın. (Yaklaşık 10-12 dk kadar)

2

Makarnanız haşlanırken, tavaya zeytinyağını dökün ve çeri domatesleri de koyup kısık ateşte iyice pişirin.

3

Haşlandığınız sudan 1 su bardağı ayırın ve makarnayı süzün.

4

Süzdüğünüz makarnanın üzerine tereyağını ve 2 adet limonun suyunu koyun ve karıştırın.

5

Çok kuru olduğunu düşünürseniz ayırdığınız sudan yavaş yavaş ekleyin.

6

Parmesan’ı da ekleyip karıştırmaya devam edin.

7

Makarnanın ısısının yetersiz olduğunu düşünürseniz altını biraz açabilirsiniz.

8

Servis etmeden önce üzerine pişirdiğiniz cherry domatesleri koyun ve parmesan peyniri ile servis edin.