1

Soğanı bir tavada zeytinyağı ve
tuz ile rengi altın sarısına dönene kadar kısık ateşte kavurun.

2

Daha sonra içerisine patatesleri ekleyin ve 3- 4 dakika kadar kavurun.

3

Sürenin sonunda tavada ½ su bardağı su ekleyip kapağını kapatın yaklaşık 8- 10 dakika kısık-orta ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirin.

4

Mantarları ekleyin.

5

Tuz, karabiber ekleyin.

6

Mantar suyunu salı çektiğinde altını kapatın ve servis edin.

Malzemeler

Talimatlar

1

Soğanı bir tavada zeytinyağı ve
tuz ile rengi altın sarısına dönene kadar kısık ateşte kavurun.

2

Daha sonra içerisine patatesleri ekleyin ve 3- 4 dakika kadar kavurun.

3

Sürenin sonunda tavada ½ su bardağı su ekleyip kapağını kapatın yaklaşık 8- 10 dakika kısık-orta ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirin.

4

Mantarları ekleyin.

5

Tuz, karabiber ekleyin.

6

Mantar suyunu salı çektiğinde altını kapatın ve servis edin.

Mantarlı Kavrulmuş Patates