Yazdırma Seçenekleri:

Mantarlı Kavrulmuş Patates

Verim1 Porsiyon

 500 gr Baby Patatesyıkanmış ve kabuklu olarak 4’ bölünmüş
 1 Soğanay şeklinde doğranmış
 Zeytinyağı
 Tuz
 Karabiber
 150 gr Kestane Mantarıince uzun doğranmış
 ½ su bardağı Su
1

Soğanı bir tavada zeytinyağı ve
tuz ile rengi altın sarısına dönene kadar kısık ateşte kavurun.

2

Daha sonra içerisine patatesleri ekleyin ve 3- 4 dakika kadar kavurun.

3

Sürenin sonunda tavada ½ su bardağı su ekleyip kapağını kapatın yaklaşık 8- 10 dakika kısık-orta ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirin.

4

Mantarları ekleyin.

5

Tuz, karabiber ekleyin.

6

Mantar suyunu salı çektiğinde altını kapatın ve servis edin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.