Yazdırma Seçenekleri:

Maydanoz Soslu Et

Verim1 PorsiyonHazırlama Süresi15 dakikaPişirme Süresi50 dakikaToplam Süre1 saat 5 dakika

 1200 gr bonfile
  su bardağı zeytinyağı
  su bardağı soya sosu
  su bardağı balzamik sirke
 2 diş sarımsak (Küçük küçük doğranmış)
 1 çorba kaşığı tane karabiber
Maydanoz sosu
 5 su bardağı maydanoz yaprağı
  su bardağı taze soğan sapı (ince doğranmış)
 ½ su bardağı ceviz
 ½ su bardağı parmesan/Eski kaşar peyniri (rendelenmiş)
  su bardağı zeytinyağı
1

Bonfileyi bir kaba alın ve sosları marine etmek için üzerine koyup iyice karıştırın.

2

Eti bu sosun için de en az 4 saat veya 12 saat bekletin.

Maydanozlu sos için
3

Tüm malzemeyi rondoya koyun ve sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

4

Fırını 180 dereceye ısıtın.

5

Bonfileyi sostan çıkarıp, geniş bir tavaya koyun.

6

Yüksek ateşte iki tarafını da iyice kızartın.

7

Bir fırın kabına alın ve marinesinde kullandığınız tüm sosu üzerine dökün.

8

35-50 dk arası pişirin.

9

Servis tabağına alın ve maydanozlu sos ile servis edin.

Tarif: NO:22 kitabından uyarlanmıştır.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.