Yazdırma Seçenekleri:

Pancar Carpaccio Salatası

Verim1 PorsiyonHazırlama Süresi20 dakikaToplam Süre20 dakika

 1 pancar
 1 dilim keçi peyniri (Büş)
 1 yumurta sarısı
 2 çorba kaşığı galeta unu
 karışık yeşillik
 Zeytinyağı
 1 çay kaşığı hardal
 ½ limon suyu
 Tuz
Süslemek için
 Dolmalık fıstık
 Tatlı Acı sos
1

Pancarları ince ve yuvarlak formda doğrayın, zeytinyağı ve tuz ile soslayarak tabağa dizin.

2

Karışık yeşilliklerinizi yıkayın. Zeytinyağı, tuz limon ve hardalla bir kapta karıştırın ve tabaklayın.

3

Yumurta sarısını bir kâseye koyup hafifçe çırpın.

4

Başka bir kâseye galete ununu koyun ve keçi peynirini yaklaşık 1 cm kalınlığında yuvarlak formda kesin.

5

Aynı anda bir tavayı az miktar zeytinyağı ile ısıtmaya başlayın.

6

Keçi peynirinizi ilk önce yumurtaya bulayın daha sonra galeta ununa ve bu sırayı bir kere daha tekrarlayarak kızgın tavaya koyup altın sarısı rengine dönene kadar pişirin.

7

Ardından tabağınızda yeşilliklerin üzerine alıp, kavrulmuş dolmalık fıstık ve tatlı acı sos ile servis edin.

Dilerseniz tatlandırmak için az miktarda limon kabuğu rendesi de ekleyebilirsiniz.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.