Geceden suda beklettiğiniz çig kajuları süzün ve havlu kağıtla kurulayın.
Mutfak robotundan fındık, ceviz ve tüm alt taban malzemelerini ekleyip hamur haline gelene kadar çekin.
Elinizde ufalanırsa 1 kaşık su ekleyin.
Orta boy kelepçeli kalıbı (biz 18 cm kullandık) avokado yağı ile yağlayın, alt tabanın üzerine iyİce bastırın ve 20 dk derin dondurucu da bekletin.
Kuruladığınız kajuları ve ara dolgu malzemelerini blendardan geçirin, krema haline getirin.
Kalıba ikinci katı da ekleyip 20 dk donduruca bekletin.
Avokadolu ganaj malzemelerini robottan geçirin, tüm malzemelerin karıştıgına emin olun.
Üçüncü katı da ekleyip 2 saat dondurun.
Üzerini istediğin meyve ile süsleyin.
Malzemeler
Talimatlar
Geceden suda beklettiğiniz çig kajuları süzün ve havlu kağıtla kurulayın.
Mutfak robotundan fındık, ceviz ve tüm alt taban malzemelerini ekleyip hamur haline gelene kadar çekin.
Elinizde ufalanırsa 1 kaşık su ekleyin.
Orta boy kelepçeli kalıbı (biz 18 cm kullandık) avokado yağı ile yağlayın, alt tabanın üzerine iyİce bastırın ve 20 dk derin dondurucu da bekletin.
Kuruladığınız kajuları ve ara dolgu malzemelerini blendardan geçirin, krema haline getirin.
Kalıba ikinci katı da ekleyip 20 dk donduruca bekletin.
Avokadolu ganaj malzemelerini robottan geçirin, tüm malzemelerin karıştıgına emin olun.
Üçüncü katı da ekleyip 2 saat dondurun.
Üzerini istediğin meyve ile süsleyin.