ZorlukOrta Düzey
Hazırlanışı
1

Hurmaları sıcak suda 10 dk - 15 dk yumuşayana kadar suda bekletin

2

Geceden suda beklettiğiniz çig kajuları süzün ve havlu kağıtla kurulayın.

3

Mutfak robotundan fındık, ceviz ve tüm alt taban malzemelerini ekleyip hamur haline gelene kadar çekin.
Elinizde ufalanırsa 1 kaşık su ekleyin.

4

Orta boy kelepçeli kalıbı (biz 18 cm kullandık) avokado yağı ile yağlayın, alt tabanın üzerine iyİce bastırın ve 20 dk derin dondurucu da bekletin.

5

Kuruladığınız kajuları ve ara dolgu malzemelerini blendardan geçirin, krema haline getirin.
Kalıba ikinci katı da ekleyip 20 dk donduruca bekletin.

6

Avokadolu ganaj malzemelerini robottan geçirin, tüm malzemelerin karıştıgına emin olun.
Üçüncü katı da ekleyip 2 saat dondurun.

7

Üzerini istediğin meyve ile süsleyin.

Malzemeler

Alt taban
Ara dolgu
Üst (Avokadolu ganaj)

Talimatlar

Hazırlanışı
1

Hurmaları sıcak suda 10 dk - 15 dk yumuşayana kadar suda bekletin

2

Geceden suda beklettiğiniz çig kajuları süzün ve havlu kağıtla kurulayın.

3

Mutfak robotundan fındık, ceviz ve tüm alt taban malzemelerini ekleyip hamur haline gelene kadar çekin.
Elinizde ufalanırsa 1 kaşık su ekleyin.

4

Orta boy kelepçeli kalıbı (biz 18 cm kullandık) avokado yağı ile yağlayın, alt tabanın üzerine iyİce bastırın ve 20 dk derin dondurucu da bekletin.

5

Kuruladığınız kajuları ve ara dolgu malzemelerini blendardan geçirin, krema haline getirin.
Kalıba ikinci katı da ekleyip 20 dk donduruca bekletin.

6

Avokadolu ganaj malzemelerini robottan geçirin, tüm malzemelerin karıştıgına emin olun.
Üçüncü katı da ekleyip 2 saat dondurun.

7

Üzerini istediğin meyve ile süsleyin.

Raw Cheesecake