Yazdırma Seçenekleri:

Raw Cheesecake

Verim1 Porsiyon

Hem damak hem göz zevkine hitap eden bir kafe saati molasına ne dersiniz?

Alt taban
 100 gr ceviz içipikan cevizi daha iyi olur
 120 gr fındık içi
 10 adet Medine Hurması
 1 yk Hindistan Cevizi rendesi
Ara dolgu
 150 gr çiğ kajuen az 6 saat suda beklemiş
 5 ½ olgun muz
 2 yk Hindistan cevizi yağı
 2 yk ageve
 1 yk lime suyu
 1 yk vanilya özütü
Üst (Avokadolu ganaj)
 1 adet olgun avokado
 2 yk ham kakao
 3 yk ageve
 1 yk Hindistan cevizi yağı
Hazırlanışı
1

Hurmaları sıcak suda 10 dk - 15 dk yumuşayana kadar suda bekletin

2

Geceden suda beklettiğiniz çig kajuları süzün ve havlu kağıtla kurulayın.

3

Mutfak robotundan fındık, ceviz ve tüm alt taban malzemelerini ekleyip hamur haline gelene kadar çekin.
Elinizde ufalanırsa 1 kaşık su ekleyin.

4

Orta boy kelepçeli kalıbı (biz 18 cm kullandık) avokado yağı ile yağlayın, alt tabanın üzerine iyİce bastırın ve 20 dk derin dondurucu da bekletin.

5

Kuruladığınız kajuları ve ara dolgu malzemelerini blendardan geçirin, krema haline getirin.
Kalıba ikinci katı da ekleyip 20 dk donduruca bekletin.

6

Avokadolu ganaj malzemelerini robottan geçirin, tüm malzemelerin karıştıgına emin olun.
Üçüncü katı da ekleyip 2 saat dondurun.

7

Üzerini istediğin meyve ile süsleyin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.