Yazdırma Seçenekleri:

Tahıllı Ekmek / Paleo

Verim1 PorsiyonHazırlama Süresi10 dakikaPişirme Süresi1 saatToplam Süre1 saat 10 dakika

 100 gr kavrulmuş badem
 100 gr kaju fıstığı
 100 gr kabak çekirdeği
 100 gr ayçiçeği tohumu
 50 gr keten tohumu
 100 gr susam
 50 gr çöreotu
 50 gr haşhaş tohumu
 50 gr fındık
 5 büyük yumurta
 50 gr zeytinyağı
 2 çay kaşığı tuz
 1 çay kaşığı toz tarçın
1

Fırını 165 dereceye ısıtın.

2

Bir ekmek tavası iyice yağlayın ve kenara koyun.

3

Geniş bir kapta yumurtaları ekleyin ve bir spatula ile karıştırın.

4

Bütün malzemeleri içerisine ekleyin ve karıştırın.

5

Karışımı kalıba dökün, hamuru bastırın ve fırınında 1 saat boyunca pişirin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.