Yazdırma Seçenekleri:

Tavuk Suyuna Şehriyeli Çorba

Verim1 Porsiyon

 1 ltr Tavuk Suyu
 50 gr Tel Şehriye
 2 adet Didiklenmiş Tavuk Göğsü
 1 Havuçküp küp doğranmış
 1 Patatesküp küp doğranmış
 1 Kerevizküp küp doğranmış
 Tuz
 Karabiber
Üzeri için
 ¼ demet Maydanozince kıyılmış
 ½ limonince dilimlenmiş
1

Küp küp doğranmış olan sebzeleri bir tencereye koyup üzerlerini geçecek kadar su ile yumuşayana kadar haşlayın.

2

Sebzelerin pişmesine yakın içerisine 1 lt. tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk etini ilave edin.

3

Bir kere kaynatıp içerisine bol maydanoz ve dilimlenmiş limon ekleyerek servis edin.

© 2020 kitchendiaries/8 All Rights Reserved.