ZorlukBaşlangıç
1

Fileto levreğinizi iyice yağlayıp üzerine tane karabiber, tuz ve defne yaprağı ile önceden 180 C’de ısıtılmış fırında 10 dk üstü kapalı 10 dk üstü açık şekilde pişirin.

2

Havuç ve kabağınızı buharda haşlayıp, çok az zeytinyağında tuz ve karabiber ile soteleyin.

3

Baby patatesleri iyice yıkayıp, kabuklarını soymadan zeytinyağı, tuz, karabiber, pul biber, biberiye ve dilerseniz ekstradan bir kaşık tavuk ya da et suyu koyup, fırın poşetinde 180 C’de patatesler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 35 dk pişirin.

4

Bowl hazırlarkenki en önemli sunum detayımız malzemeleri gurup halinde koymak, karıştırmayın.

5

Önce levreği koyun, kenarına maydanozları dal dal koyun, sırasıyla nohutlar, sebzeler ve patatesleri.

6

En son yarım avokadoyu dilimleyip, poke bowl’unuz servise hazır hale getirin.

 

Sunum Önerisi

Servis sırasında ufak bir sos bıçağına hardal sürerek kasenizin kenarına bırakmak sunumda şıklığı yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Malzemeler

Talimatlar

1

Fileto levreğinizi iyice yağlayıp üzerine tane karabiber, tuz ve defne yaprağı ile önceden 180 C’de ısıtılmış fırında 10 dk üstü kapalı 10 dk üstü açık şekilde pişirin.

2

Havuç ve kabağınızı buharda haşlayıp, çok az zeytinyağında tuz ve karabiber ile soteleyin.

3

Baby patatesleri iyice yıkayıp, kabuklarını soymadan zeytinyağı, tuz, karabiber, pul biber, biberiye ve dilerseniz ekstradan bir kaşık tavuk ya da et suyu koyup, fırın poşetinde 180 C’de patatesler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 35 dk pişirin.

4

Bowl hazırlarkenki en önemli sunum detayımız malzemeleri gurup halinde koymak, karıştırmayın.

5

Önce levreği koyun, kenarına maydanozları dal dal koyun, sırasıyla nohutlar, sebzeler ve patatesleri.

6

En son yarım avokadoyu dilimleyip, poke bowl’unuz servise hazır hale getirin.

Izgara Levrekli Poke Bowl