Makarnayı bol su ve biraz tutam tuz ile pakette belirtilen süre kadar haşlayın. (Yaklaşık 10-12 dk kadar)
Makarnanız haşlanırken, tavaya zeytinyağını dökün ve çeri domatesleri de koyup kısık ateşte iyice pişirin.
Haşlandığınız sudan 1 su bardağı ayırın ve makarnayı süzün.
Süzdüğünüz makarnanın üzerine tereyağını ve 2 adet limonun suyunu koyun ve karıştırın.
Çok kuru olduğunu düşünürseniz ayırdığınız sudan yavaş yavaş ekleyin.
Parmesan’ı da ekleyip karıştırmaya devam edin.
Makarnanın ısısının yetersiz olduğunu düşünürseniz altını biraz açabilirsiniz.
Servis etmeden önce üzerine pişirdiğiniz cherry domatesleri koyun ve parmesan peyniri ile servis edin.
Malzemeler
Talimatlar
Makarnayı bol su ve biraz tutam tuz ile pakette belirtilen süre kadar haşlayın. (Yaklaşık 10-12 dk kadar)
Makarnanız haşlanırken, tavaya zeytinyağını dökün ve çeri domatesleri de koyup kısık ateşte iyice pişirin.
Haşlandığınız sudan 1 su bardağı ayırın ve makarnayı süzün.
Süzdüğünüz makarnanın üzerine tereyağını ve 2 adet limonun suyunu koyun ve karıştırın.
Çok kuru olduğunu düşünürseniz ayırdığınız sudan yavaş yavaş ekleyin.
Parmesan’ı da ekleyip karıştırmaya devam edin.
Makarnanın ısısının yetersiz olduğunu düşünürseniz altını biraz açabilirsiniz.
Servis etmeden önce üzerine pişirdiğiniz cherry domatesleri koyun ve parmesan peyniri ile servis edin.