ZorlukBaşlangıç
1

Pancarları ince ve yuvarlak formda doğrayın, zeytinyağı ve tuz ile soslayarak tabağa dizin.

2

Karışık yeşilliklerinizi yıkayın. Zeytinyağı, tuz limon ve hardalla bir kapta karıştırın ve tabaklayın.

3

Yumurta sarısını bir kâseye koyup hafifçe çırpın.

4

Başka bir kâseye galete ununu koyun ve keçi peynirini yaklaşık 1 cm kalınlığında yuvarlak formda kesin.

5

Aynı anda bir tavayı az miktar zeytinyağı ile ısıtmaya başlayın.

6

Keçi peynirinizi ilk önce yumurtaya bulayın daha sonra galeta ununa ve bu sırayı bir kere daha tekrarlayarak kızgın tavaya koyup altın sarısı rengine dönene kadar pişirin.

7

Ardından tabağınızda yeşilliklerin üzerine alıp, kavrulmuş dolmalık fıstık ve tatlı acı sos ile servis edin.

Dilerseniz tatlandırmak için az miktarda limon kabuğu rendesi de ekleyebilirsiniz.

Malzemeler

Süslemek için

Talimatlar

1

Pancarları ince ve yuvarlak formda doğrayın, zeytinyağı ve tuz ile soslayarak tabağa dizin.

2

Karışık yeşilliklerinizi yıkayın. Zeytinyağı, tuz limon ve hardalla bir kapta karıştırın ve tabaklayın.

3

Yumurta sarısını bir kâseye koyup hafifçe çırpın.

4

Başka bir kâseye galete ununu koyun ve keçi peynirini yaklaşık 1 cm kalınlığında yuvarlak formda kesin.

5

Aynı anda bir tavayı az miktar zeytinyağı ile ısıtmaya başlayın.

6

Keçi peynirinizi ilk önce yumurtaya bulayın daha sonra galeta ununa ve bu sırayı bir kere daha tekrarlayarak kızgın tavaya koyup altın sarısı rengine dönene kadar pişirin.

7

Ardından tabağınızda yeşilliklerin üzerine alıp, kavrulmuş dolmalık fıstık ve tatlı acı sos ile servis edin.

Dilerseniz tatlandırmak için az miktarda limon kabuğu rendesi de ekleyebilirsiniz.

Pancar Carpaccio Salatası