ZorlukBaşlangıç
1

Bonfileyi bir kaba alın ve sosları marine etmek için üzerine koyup iyice karıştırın.

2

Eti bu sosun için de en az 4 saat veya 12 saat bekletin.

Maydanozlu sos için
3

Tüm malzemeyi rondoya koyun ve sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

4

Fırını 180 dereceye ısıtın.

5

Bonfileyi sostan çıkarıp, geniş bir tavaya koyun.

6

Yüksek ateşte iki tarafını da iyice kızartın.

7

Bir fırın kabına alın ve marinesinde kullandığınız tüm sosu üzerine dökün.

8

35-50 dk arası pişirin.

9

Servis tabağına alın ve maydanozlu sos ile servis edin.

Tarif: NO:22 kitabından uyarlanmıştır.

Malzemeler

Maydanoz sosu

Talimatlar

1

Bonfileyi bir kaba alın ve sosları marine etmek için üzerine koyup iyice karıştırın.

2

Eti bu sosun için de en az 4 saat veya 12 saat bekletin.

Maydanozlu sos için
3

Tüm malzemeyi rondoya koyun ve sos kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

4

Fırını 180 dereceye ısıtın.

5

Bonfileyi sostan çıkarıp, geniş bir tavaya koyun.

6

Yüksek ateşte iki tarafını da iyice kızartın.

7

Bir fırın kabına alın ve marinesinde kullandığınız tüm sosu üzerine dökün.

8

35-50 dk arası pişirin.

9

Servis tabağına alın ve maydanozlu sos ile servis edin.

Tarif: NO:22 kitabından uyarlanmıştır.

Maydanoz Soslu Et