ZorlukBaşlangıç
1

Kuşkonmazları ayıklayın.

2

Bir tencerede suyu tuz ile beraber kaynatın ve içerisine kuşkonmazları atın.

3

5 dakika boyunca kaynatın, ardından soğuk su dolu bir kaba alın ve bekletin.

4

Makarnayı, bir tencerede Potamya paketinin üzerinde yazdığı şekilde haşlayın.

5

Zeytinyağı tuz ve karabiberle tatlandırarak servise kadar sıcak bekletin.

6

Somon kızdırdığınız bir tavada pişirin.

7

Pişmesine yakın başka bir tavada zeytinyağı eşliğinde kuşkonmazları pişirin.

Servis Önerisi

Görseldeki gibi tabaklayacak dolmalık fıstık ile dekore edebilirsiniz.

Malzemeler

Talimatlar

1

Kuşkonmazları ayıklayın.

2

Bir tencerede suyu tuz ile beraber kaynatın ve içerisine kuşkonmazları atın.

3

5 dakika boyunca kaynatın, ardından soğuk su dolu bir kaba alın ve bekletin.

4

Makarnayı, bir tencerede Potamya paketinin üzerinde yazdığı şekilde haşlayın.

5

Zeytinyağı tuz ve karabiberle tatlandırarak servise kadar sıcak bekletin.

6

Somon kızdırdığınız bir tavada pişirin.

7

Pişmesine yakın başka bir tavada zeytinyağı eşliğinde kuşkonmazları pişirin.

Kuşkonmazlı Somon ve Nohut Unlu Makarna