Kuşkonmazları ayıklayın.
Bir tencerede suyu tuz ile beraber kaynatın ve içerisine kuşkonmazları atın.
5 dakika boyunca kaynatın, ardından soğuk su dolu bir kaba alın ve bekletin.
Makarnayı, bir tencerede Potamya paketinin üzerinde yazdığı şekilde haşlayın.
Zeytinyağı tuz ve karabiberle tatlandırarak servise kadar sıcak bekletin.
Somon kızdırdığınız bir tavada pişirin.
Pişmesine yakın başka bir tavada zeytinyağı eşliğinde kuşkonmazları pişirin.
Servis Önerisi
Görseldeki gibi tabaklayacak dolmalık fıstık ile dekore edebilirsiniz.
Malzemeler
Talimatlar
Kuşkonmazları ayıklayın.
Bir tencerede suyu tuz ile beraber kaynatın ve içerisine kuşkonmazları atın.
5 dakika boyunca kaynatın, ardından soğuk su dolu bir kaba alın ve bekletin.
Makarnayı, bir tencerede Potamya paketinin üzerinde yazdığı şekilde haşlayın.
Zeytinyağı tuz ve karabiberle tatlandırarak servise kadar sıcak bekletin.
Somon kızdırdığınız bir tavada pişirin.
Pişmesine yakın başka bir tavada zeytinyağı eşliğinde kuşkonmazları pişirin.